Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-mediums.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-mediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  SherlockOryn
Wat een adembenemend gesprek heb ik gehad en hele mooie voorspellingen. En wat een lieve man. Ik zou uren met je kunnen praten, maar ik gunde de volgende persoon jouw ook. Ik laat over 2 weken wel van me horen. Dank je wel voor de mooie voorspellingen. Je bent eerlijk en zegt waar het op staat.

Thank you.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Dank je wel, Mathilde voor een fijn consult. Je voelde de situaties haar fijn aan en hebt me hele goede adviezen gegeven. Je laat iedereen in zijn waarde hetgeen ik heel prettig vind. Geen situatie is jouw vreemd en geen vraag is gek. Fijn dat ik zo goed met je kon praten. Dank je wel.




Ervaring van A. met medium MathildaNili   Ervaring van A. met medium MathildaNili   Ervaring van A. geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Voor het eerst gesproken met Sonja. Ze is snel, duidelijk en een aardige vrouw. Ik laat je weten of jouw voorspelling over een baan is uitgekomen. Het zou dan in juli bekend zijn.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve charida

Zoals je zei ,nog geen 10 min later was het er al sms.
Nu de afspraak wil deze persoon ook zoals je zei, hoe goed ben jij zeg voor mij een topper
Veel liefs.




Ervaring van Energieke dame met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Hi, bedankt voor je emailconsult net. Was erg direct en duidelijk, maar precies wat ik nodig had om te horen. Ik moet het allemaal even loslaten en terug naar mezelf gaan. What will be will be. Dankjewel.




Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina, ik was gisteren behoorlijk van mijn pad en belde uit wanhoop. Het gesprek met jou heeft veel veranderd. Je was aardig en begripvol, maar ik was onder de indruk wat je me via de kaarten kon vertellen. Het klopte gewoon en je hebt me daarmee vertrouwen gegeven. Ik wil je daarvoor bedanken en tegen anderen zou ik willen zeggen als je problemen hebt, bel salina want het werkt echt.




Ervaring van lieve met medium Salina   Ervaring van lieve met medium Salina   Ervaring van lieve geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, wat kan jij me toch altijd weer in m,n kracht terug zetten, ben zo blij als ik je gesproken heb zo,n rust en liefde voel ik dan. Lieve mensen ze neemt echt je onrust weg, diep bewondering voor.

Dank je Sanne duizend x An.




Ervaring van An met medium Sanne   Ervaring van An met medium Sanne   Ervaring van An geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw. Dat is het enige wat ik er nog uitkrijg na het emailconsult. Wat ben jij goed zeg. Ik kreeg informatie van jou waar Ik niks over zei of vroeg maar wel enorm nodig had. Je bent fantastisch. Ik ga je binnenkort bellen.

Dankjewel lieve SherlockOryn, je bent mij in favortiet.




Ervaring van Dani?lle met medium SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle met medium SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat ben ik blij dat ik u gisteravond heb gebeld. Omdat ik al een aantal jaren in een hele vervelende situatie zit, bel ik vaker naar deze lijn. Ons gesprek heeft mij zoveel meer gegeven dan al die contacten met de andere mediums op deze lijn. Dankzij uw energie kon ik ook weer een keer goed slapen.
Ik zal u zeker laten weten hoe het verder is gegaan ?in de kerstbal?.

Mascha.




Ervaring van Mascha met medium Mari Elena   Ervaring van Mascha met medium Mari Elena   Ervaring van Mascha geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Roy is echt een topmedium. 1 van de betere mediums op de lijn. Een echte aanrader. Duidelijk, to the point en zeker van zijn antwoorden
Ik heb hem gedurende enkele jaren gecontacteerd en kan bevestigen dat zijn voorspellingen uitkomen.
R.




Ervaring van R met medium Roy   Ervaring van R met medium Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw ik heb net een gesprek gehad met SherlockOryn, wat ben je een bijzondere man, en wat reading heb ik mogen ontvangen. Het gaf me heel veel rust, en heel veel vreugde, zo mooi. Nogmaals bedankt SherlockOryn, ik hou U op de hoogte. En bedankt voor het kaarsje die
nu brand. Groetjes M.A.




Ervaring van M.A met medium SherlockOryn   Ervaring van M.A met medium SherlockOryn   Ervaring van M.A geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Zit je in de knoop en wil je een goed gesprek. Dan ben je bij Gazali aan het juiste adres.




Ervaring van Britt met medium Gazali   Ervaring van Britt met medium Gazali   Ervaring van Britt geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina is echt the best een poos geleden had ik moeilijkheden op werk en ik was oververmoeid. Ik vroeg aan haar: hoe denk je dat de gesprekken met de bedrijfsarts zullen verlopen? Ze was de enige die me vertelde dat ik me moest voorbereiden en dat het pittig zou worden.




Ervaring van Indranie met medium Nina   Ervaring van Indranie met medium Nina   Ervaring van Indranie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Vertelt eerlijk en vlot wat ze ziet. Een echte aanrader.




Ervaring van e met medium Jennifer   Ervaring van e met medium Jennifer   Ervaring van e geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve dinah. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.je zit er met alles echt boven op. En je bent ook zo vreselijk lief.

Dank je wel. Echt een aanrader om te bellen.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Straffe dame. Wat ze allemaal kan vertellen zonder dat ik uitleg gaf. Echte aanrader.




Ervaring van Vicky met medium Angele   Ervaring van Vicky met medium Angele   Ervaring van Vicky geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Hallo,
Ik heb je een paar dagen geleden gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op mijn vragen. Je hebt mij weer tot rust gebracht. Ik vind je echt super goed. Een van de beste. Jammer dat je niet vaak online bent. xxxxxxxx.




Ervaring van Issa met medium Bhartie   Ervaring van Issa met medium Bhartie   Ervaring van Issa geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met medium Sara   Ervaring van FT met medium Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Tabitha heeft het altijd juist. Zij heeft nu meerdere gebeurtenissen goed voorspeld, zelfs qua tijd. Tabitha heeft ook enorm veel humor en ze geeft ook super goed advies in hoe men met de situatie moet omgaan.




Ervaring van F met medium Tabitha   Ervaring van F met medium Tabitha   Ervaring van F geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met medium Olivia   Ervaring van L. met medium Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met medium MathildaNili   Ervaring van H met medium MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens.




Ervaring van nola met medium Morgane   Ervaring van nola met medium Morgane   Ervaring van nola geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Wat ben ik blij dat ik met haar gesproken heb. Ik voel me nu een stuk sterker dan voorheen. Wat een lieve schat en ze voelt het precies aan. Heel mooi.




Ervaring van Suzanne met medium Maddy   Ervaring van Suzanne met medium Maddy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met medium Dirk   Ervaring van Pierette met medium Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Bedankt voor je consult, net zo eerlijk en duidelijk. Lief dankjewel, ik ga me best doen. Groetjes en een knuffel.




Ervaring van Sandy met medium Tancy   Ervaring van Sandy met medium Tancy   Ervaring van Sandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met medium Desteny   Ervaring van J met medium Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met medium Sonja   Ervaring van Mandy met medium Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met medium Joke   Ervaring van Petra met medium Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met medium Chantal   Ervaring van Happy met medium Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  supermedium, got it allright at the end.




Ervaring van Fons met medium Beau   Ervaring van Fons met medium Beau   Ervaring van Fons geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-mediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-mediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-mediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-mediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden