Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-mediums.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-mediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Heel fijn gesprek gehad. Hopelijk komt alles uit. Ik houd je op de hoogte. Gr. C




Ervaring van C met medium Daisy   Ervaring van C met medium Daisy   Ervaring van C geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik ben echt zeer blij dat ik jou heb gebeld. Je krijgt via je gidsen zoveel door wat mij enorm helpt om een definitieve beslissing te nemen in mijn werk. Je bent echt heel veel sterren waard, dankjewel lieve Louisa.




Ervaring van Marie met medium Louisa   Ervaring van Marie met medium Louisa   Ervaring van Marie geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hallo Olga, ik heb je aan de lijn gehad. We hebben zo een fijn gesprek gehad. Ik voelde me begrepen en je hebt hele juiste dingen gezegd.
Voelde zeer vertrouwd aan .
Hartelijk dank voor jouw inzichten .




Ervaring van Gerda met medium Olga   Ervaring van Gerda met medium Olga   Ervaring van Gerda geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig. Thanks.




Ervaring van Pauline met medium Sara   Ervaring van Pauline met medium Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je adviezen, de zorg, aandacht, tijd en de fijne altijd leuke en gezellige gesprekken!
Het is altijd thuiskomen bij jou, thuikomen in een warm bad van vertrouwen. Dat er nog veel gesprekken mogen komen want jou peptalk geeft energie, kracht en moed!
Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig! ThanX




Ervaring van Pauline met medium Sara   Ervaring van Pauline met medium Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Oh Thaiis fijn dat je er weer was. Helaas beltegoed op maar bel je snel weer.

Jeweetwelwie.




Ervaring van Sinti met medium Thaiis   Ervaring van Sinti met medium Thaiis   Ervaring van Sinti geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Niet te geloven! Je zag het op je ogen gebeuren en ik kon het me niet voorstellen. De date was inderdaad gezellig, gelachen en diepgaande gesprekken. En ja, ik werd inderdaad overvallen aan het einde van de date zoals je zei. Uniek en bijzonder mens ben je, wat een gave heb jij Louisa!




Ervaring van JC met medium Louisa   Ervaring van JC met medium Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Xinia
  Ervaring met medium Xinia
  Xinia voor het eerst gesproken en sta versteld. Xinia, ik ben die dame waarvan je zei kies voor je eigen geluk en sluit het boek. Dit ga ik zeker doen. Ze zei ook dingen die ze niet kon weten die ik al wist. 1 vraag gesteld en de rest kwam eruit. Ook een leuke vrouw om mee te praten.




Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Xinia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Hoi Patries, Heel aangename consult gehad!
Heb je 2x gebeld om het vervolg te weten.
En ik ga je raad zeker opvolgen.
Bedankt, Rita.




Ervaring van Rita met medium Patries   Ervaring van Rita met medium Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  Topmedium, dank je. Je zegt wat je ziet en je voorspellingen zijn raak. Alles is uitgekomen. Chapeau Leane, je bent een topmedium.




Ervaring van Chamila met medium Leane   Ervaring van Chamila met medium Leane   Ervaring van Chamila geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Thank you Erkan for your reading and good advice and good help.




Ervaring van Shanel met medium Erkan   Ervaring van Shanel met medium Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Heel mooi gesprek gehad, ik hoop dat het uit mag komen, zij is zeker de moeite waard telefonisch contact mee te hebben!




Ervaring van Annie met medium Morgane   Ervaring van Annie met medium Morgane   Ervaring van Annie geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve lieve Karen,
Goh, ik weet niet eens waar ik moet beginnen om voor u een getuigenis te schrijven.
Al geruime tijd bel ik met u en dat uw lijn altijd bezet is, is omdat u zo waanzinnig goed bent. Met een nuchtere maar altijd liefdevolle uitleg geeft u een reading. Een reading die altijd zo sterk en in mijn geval (en weet heel zeker ook bij zoveel anderen) zo spot on is. Want wat heb ik u vaak teruggebeld om te laten weten dat situaties exact zijn uitgekomen zoals u had voorzien. Zowel op werk als persoonlijk gebied. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik u heb leren kennen en hoop dat er nog vele gesprekken zullen volgen. Tot gauw, my darling! ;-) XXX




Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Lieve Tessa,
Wat ben ik blij je nog is gesproken te hebben, een paar voorspellingen zijn al uitgekomen, nu afwachten op de rest.
Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Pauline met medium Tessa   Ervaring van Pauline met medium Tessa   Ervaring van Pauline geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met medium Sophia   Ervaring van Kiss the cook met medium Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Vanmorgen kon ik een gevoel niet plaatsen. Micha hielp me fantastisch en wist het gelijk te duiden. Ook werd bevestigd wat ik al voelde, zo fijn. Ze heeft mijn blokkade/zorg weg genomen en een uur later kreeg ik al een bericht van hem.
Ik vertrouw erop dat het snel goed komt. Lieve groet.




Ervaring van Vlindertje met medium Micha   Ervaring van Vlindertje met medium Micha   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 14 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Marja wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb want ik dacht dat ik klaar was voor de liefde maar jij hebt me terug op het goede pad gebracht vanwaar ik nog verder moet veranderen. Je bent lief en zacht en verhelderend. Hartelijk dank en een dikke, warme knuffel stuur ik jou richting uit.
Ik bel je graag terug X




Ervaring van Annick met medium Marja   Ervaring van Annick met medium Marja   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een heel mooi gesprek, spreek je snel, ga hier fijn mee aan de gang xxx.




Ervaring van Caro met medium Beau   Ervaring van Caro met medium Beau   Ervaring van Caro geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Emma wat ben je een zachte en lieve engel en je legt alles heel duidelijk en met veel geduld uit. Helaas zal ik op echte liefde nog even moeten wachten want heb nog andere dingen af te handelen. Ik heb er alle vertrouwen in en bel je zeker terug. Hartelijk dank voor de begrijpende consultatie en je medeleven, dikke warme knuffels.




Ervaring van Annick met medium Emma   Ervaring van Annick met medium Emma   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  We hebben elkaar zojuist gesproken, heel aangename dame!
Zegt wat ze voelt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met medium Karlien   Ervaring van Rita met medium Karlien   Ervaring van Rita geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  ik wil Laila bedanken voor de eerlijkheid, haar geduld en goed advies. Al je inzichten en adviezen waren zeer goed.




Ervaring van Norah met medium Laila   Ervaring van Norah met medium Laila   Ervaring van Norah geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Fijn gesprek. goede raad. Zij is echt een topper, de voorspellingen komen echt uit .




Ervaring van Marcha met medium Yuorah   Ervaring van Marcha met medium Yuorah   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Ik schrijf nauwelijks een getuigenis.
Maar ik heb Zoe gisteren gesproken en ze gaf aan dat aan het einde middag of avond met de persoon voor wie ik belde, al weer contact te hebben.
Hij appte en belde mij zelfs 2x op, middag en avond!
Echt goed gezien, dus hoop ook dat er wat vooruitgang tussen ons komt. Dankje wel!




Ervaring van Natas met medium Zoe   Ervaring van Natas met medium Zoe   Ervaring van Natas geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.




Ervaring van Anja met medium KC   Ervaring van Anja met medium KC   Ervaring van Anja geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collega’s niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met medium Isha   Ervaring van K met medium Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Hoi lieverd, ik heb jou daarnet even gesproken. Bedankt om me weer gerust te stellen lieverd. Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Ik vertrouw erop want eerdere voorspellingen waren ook uitgekomen.
Voor diegene die je nog niet hebben gebeld, zeker doen, ze is het waard!
Alle sterren voor jou.
Lieve groet Kaat ( tiktak) waarover ik je net vertelde.




Ervaring van Kaat met medium Zoe   Ervaring van Kaat met medium Zoe   Ervaring van Kaat geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Alles klopte. Alles is uitgekomen
Geweldig super, top
Dank voor je steun en geduld.




Ervaring van A... met medium Roma-Tari   Ervaring van A... met medium Roma-Tari   Ervaring van A... geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Wat een lieve vrouw.
En ze is echt super goed.
Ze weet echt alles te benoemen.Wat een zuiver medium.Wauw.

Tot gauw.XXX.




Ervaring van M met medium Biba   Ervaring van M met medium Biba   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met medium Anouk   Ervaring van Julke met medium Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met medium Isha   Ervaring van Mila met medium Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met medium Nina   Ervaring van Camille met medium Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-mediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-mediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-mediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-mediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden