Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-mediums.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-mediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Een TOPPER.. Dank je wel.
Zeer positieve en eerlijke vrouw. Ze voelt zaken zeer goed aan.




Ervaring van E. met medium Anke   Ervaring van E. met medium Anke   Ervaring van E. geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie,
Eindelijk kreeg ik u te pakken, en het was meer dan de moeite waard. Ik gaf u weinig tijd omdat ik belde vanaf m'n werk, maar wat was u meteen spot on. Ik heb beloofd u op een rustiger moment nog eens op te bellen, en dat zal ik zeker doen. Het is nog heel eventjes wachten op uw voorspelling, maar u gaf zulke rake klappen weg dat ik er eigenlijk niet meer aan twijfelen kan. Maar ben toch benieuwd. Deze dame wil ik iedereen aanraden, ze is in een woord, fenomenaal.
Veel liefs, de werkende horeca dame van gisteravond.




Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame met medium Stephanie   Ervaring van Horeca dame geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Lieve kaatje bedankt. Je blijft altijd bij je standpunt. En er is al iets gekomen van wat je mij vertelde. Doe zo verder je bent een lieve meid dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met medium Kaatje   Ervaring van Anoniem met medium Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je had gelijk mbt de uitspraak van de rechtbank. Er zal een onafhankelijk deskundige aangesteld worden. Je hebt dit al een paar jaar geleden voorspeld en het is tot nu toe precies gegaan zoals je vertelt hebt.
Dikke knuffel en veel liefde.




Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  heel goed en overtuigend.




Ervaring van angela met medium Norah   Ervaring van angela met medium Norah   Ervaring van angela geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.




Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Alles wat Sophia heeft verteld afgelopen week komt uit.Ik sta versteld.
Wat een openbaring is me dat. Aanrader ..




Ervaring van Maria met medium Sophia   Ervaring van Maria met medium Sophia   Ervaring van Maria geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Thank you babe, erg benieuwd

Laat je weten en dank je wel voor je geduld en begrip, xxxxx




Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Wat ben ik blij dat ik u belde zonder dat ik iets zegde vertelde je mij al wat er mis was DANK U WEL.




Ervaring van Olivia met medium MB Rhais   Ervaring van Olivia met medium MB Rhais   Ervaring van Olivia geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .




Ervaring van S met medium Aurora   Ervaring van S met medium Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabrielle, wat bent U goed. Steeds krijgt U dezelfde inzichten door wat mij betreft. Maar ook vooruitgang. Uw raad volg ik zeker op, het brengt mij ergens naar toe. En her touwen daar zal ik zeker geen neen op zeggen. Dikke brassa.




Ervaring van L met medium Gabriella   Ervaring van L met medium Gabriella   Ervaring van L geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Lieve Rin

Je hebt me goed geholpen ,ik bel volgende maand terug voor te pendelen en een goed gesprek tenzij er tussen door weer maar eens iets is gebeurd .tot nu toe heb ik me rust terug .en wat je zei ,daar kunnen ze niet goed tegen tegen de stilte .bedankt en groetjes B R.




Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra,
U bent een zuiver medium, die echt "ziet" hoe het is, zonder kaartlegging.
U bent lief, rechtdoor zee en duidelijk.
Ze is meer dan vijf sterren waard, u bent een top medium op deze lijn.
Lieve groet Rosalise.




Ervaring van Rosalise met medium Qikyra   Ervaring van Rosalise met medium Qikyra   Ervaring van Rosalise geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Wat een klasse vrouw, een toppertje 1e klas ben je. Laat je netjes uit praten en dan komt ze tot de kern. Wauw heb me lang niet zo goed gevoeld, een engel is het.
Voor mij de nummer 1 en duizend sterren waard.

Dikke xxx Jose




Ervaring van Jose met medium Sanne   Ervaring van Jose met medium Sanne   Ervaring van Jose geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Super snel en heel goed. Zonder voor info twijfelde ik om te bellen maar ben blij dat Ik u gesproken heb.




Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.




Ervaring van Christa met medium Cor   Ervaring van Christa met medium Cor   Ervaring van Christa geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt voor je Pep talk en meditatie tips.




Ervaring van L. met medium Tess   Ervaring van L. met medium Tess   Ervaring van L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van A met medium Sabine   Ervaring van A met medium Sabine   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, ik heb u gesproken over mijn sollicitatiegesprek. U gaf aan dat ik al heel snel een terugkoppeling zou krijgen en dat u een positief gevoel heeft. U heeft helemaal gelijk gehad. Vandaag antwoord gehad en aangenomen.




Ervaring van Anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, wat zou ik zonder jou moeten beginnen? JIJ bent zo GOED.
Ik heb jou paar keer gesproken en telkens zijn de dingen zo verlopen zoals je had voorspeld. Nu hopen dat de andere zaken ook snel op orde komen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Lydia met medium Romyna   Ervaring van Lydia met medium Romyna   Ervaring van Lydia geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha, je bent zo'n lieve en toffe vrouw. Je beschreef mij en zijn karakter tot in de details.twee ijzerenstaven hahaha.
Je bent een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Arwen
  Ervaring met medium Arwen
  Lieve Arwen, zo dankbaar dat ik altijd bij jou terecht kan. Er is op korte tijd al zoveel uitgekomen wat je hebt voorspeld. Zelfs mijn aanstaande kappersbeurt zag je. Een toppertje ben je.




Ervaring van Anoniem met medium Arwen   Ervaring van Anoniem met medium Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wauw. Je had me zoooo gewaarschuwd voor iets groots en ik ben er met mijn ogen dicht ingetuimeld. Met zoals je ook voorspelde grote gevolgen. Ik had het gewoon niet door. Je bent een kanjer in je werk. Zoveel mediums gebeld en je was de enige die me tot 2x toe die waarschuwing gaf had ik maar geluisterd.
Je hebt een prachtige gave en interpreteerde de kaarten correct. No nonsens pure waarheid positief of negatief topvrouw.




Ervaring van Fanny met medium Sabine   Ervaring van Fanny met medium Sabine   Ervaring van Fanny geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Ik heb u net aan de lijn gehad. U voorspelling is uitgekomen wat betreft het contact. Ik hoop dat u andere voorspellingen ook uitkomen. Ik blijf uiteraard bij mijn standpunt. Hij moet een beslissing maken want zoals het gaat is niet gezond.




Ervaring van Ra. met medium Qikyra   Ervaring van Ra. met medium Qikyra   Ervaring van Ra. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. met medium Stephanie   Ervaring van L.L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marget
  Ervaring met medium Marget
  Dank je wel voor het inzicht te geven in de situatie. Als je het waarom ziet, kan je er aan werken en hoef je niet meer te twijfelen. Zonder jou had ik dat nooit kunnen waarmaken en ik weet nu dat alles terug op de rails komt en dat we samen kunnen genieten van de goede dingen des levens.




Ervaring van Ag. met medium Marget   Ervaring van Ag. met medium Marget   Ervaring van Ag. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marget  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  1 woord: GEWELDIG. Zo bijzonder goed, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zowel zakelijk als op liefde is allemaal uitgekomen. Ook zei je steeds dat ik ga trouwen, we hebben idd trouwplannen in 2020.




Ervaring van mark met medium Qikyra   Ervaring van mark met medium Qikyra   Ervaring van mark geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, ik had u een paar weken geleden gebeld over mijn vriend dat wij uit elkaar zijn. Kwam door zijn moeder die mij niet mocht. U zei hou de week van 15 okt in de gaten. Hij heeft vandaag contact opgenomen. 17-10. Ben benieuwd of de andere dingen wat u zei ook kloppen. U zag het goedkomen.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  ik had u gister gebeld over een breuk omdat zijn moeder mij niet mag en ons niet samen wilt. Ik hoop dat u zich kunt herinneren. Het is bijna 2 maanden uit. U zei binnen 10 dagen neemt hij contact op. Weet je wat er gebeurde toen ik net wakker werd? Hij heeft me geappt. keuze kaart ligt bij hem zei u. Maar het is een tijdelijke breuk. U zat er boenk op wat betreft de tijd. Ben benieuwd want u zag ook de ontmoeting binnen 10 dagen. Maar goed ergens is er een begin.




Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ik sprak u over men aanvraag die maar uitblijft en mijn ex man die nog steeds dwars doet over de verkoop van ons huis. U zei me ik weet niet hoe of waarom maar hij gaat toch omdraaien en goedkeuren. Ik kreeg deze morgen een e mail van de notaris dat hij alsnog toch akkoord gaat en ook de aanvraag werd goed gekeurd. U bent een topper, bedankt voor u geduld met me. Liefs uit Italie.




Ervaring van anoniem met medium Yoshua   Ervaring van anoniem met medium Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met medium Dirk   Ervaring van Chantal met medium Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met medium Gunter   Ervaring van R met medium Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Lieve Esterella, heel hartelijk dank voor het mooie consult, over de mooie dingen die gaan komen en het contact met mijn overleden moeder, het was precies zoals ze was, en ook de soep die ze nog vlak voor haar dood heeft gemaakt, ongelooflijk .




Ervaring van siv met medium Esterella   Ervaring van siv met medium Esterella   Ervaring van siv geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-mediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-mediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-mediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-mediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden