Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-mediums.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-mediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.




Ervaring van Juul met medium Gazali   Ervaring van Juul met medium Gazali   Ervaring van Juul geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, je had weer gelijk. Ik heb je gisteravond huilend opgebeld, je stelde me gerust en zei dat er geen reden was om me zo druk te maken. Je voelde drukte en vermoeidheid. vanmorgen vroeg heb ik een berichtje ontvangen. Hij was net geland, en was 49 uur aan 1 stuk door bezig geweest.Gazali, ik weet niet hoe je het doet, maar ik ben je dankbaar voor je geduld. Tot nu toe heb je altijd gelijk gehad, en het bewijs werd nu heel snel geleverd. Thanks.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor dit jaar. Je bent een bijzonder mens met een mooie gave. Je hebt in wat je zag altijd gelijk gehad. We moeten alleen nog even geduld hebben naar dat waar ik op aan het wachten ben. Bedankt dat je altijd naar mij luistert en adviseert.
En vooral voor de persoon die je bent.
Lieve groet een heel gezond 2020 en alle goeds.
( aliens aan de telefoon) dan weet je wie ik ben hihi.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Fijne feestdagen lieve Gazali, bedank voor de mooie je readings en wijze woorden van het afgelopen jaar. We spreken elkaar snel weer.
Liefs van Ann.




Ervaring van Ann met medium Gazali   Ervaring van Ann met medium Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  De afgelopen weken voorspelde Gazali een ontmoeting met mijn ex. Ik ben altijd heel sceptisch gebleven echter heeft vandaag deze ontmoeting plaats mogen vinden. Ook dat we weer een setje zullen worden blijkt nu ook uit te komen inmiddels is er al een datum voor de 2e date.




Ervaring van An met medium Gazali   Ervaring van An met medium Gazali   Ervaring van An geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazalli heeft een groot empathisch vermogen, ik voelde mij begrepen en kon weer lachen. Is oa een goede gesprekspartner om kennis te delen en om tot nieuwe en betere inzichten te komen. Zeker de moeite waard om nog eens te bellen. Het ga je goed.
.




Ervaring van Rosanna met medium Gazali   Ervaring van Rosanna met medium Gazali   Ervaring van Rosanna geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met medium Gazali   Ervaring van Diana met medium Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Chakeline.




Ervaring van Chakeline met medium Gazali   Ervaring van Chakeline met medium Gazali   Ervaring van Chakeline geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met medium Gazali   Ervaring van Vanessa met medium Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Al paar keer gebeld, wat kan deze man goed invoelen. Tot nu toe is alles uitgekomen. Bravo. Echt de moeite waard.




Ervaring van C met medium Gazali   Ervaring van C met medium Gazali   Ervaring van C geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Wij hebben elkaar de afgelopen week gesproken, je voorspelling beginnen te kloppen.
Een paar voorspelingen zijn al uitgekomen nu de rest nog. Ik heb met jou een heel fijn gesprek gehad het was heel inspirerend dank daar voor.
Groetjes van Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Gazali   Ervaring van Cindy met medium Gazali   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Fijne man om mee te praten. Doet duidelijke uitspraken en ook bij het tweede consult dezelfde voorspelling. Geeft inzicht in de gevoelens en beweegredenen van de ander en tips hoe je je het beste kunt opstellen. Gazali is eerlijk en to the point. Nu afwachten of zijn voorspellingen gaan uitkomen. Dan laat ik het zeker weten.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.




Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een topper, ik ben altijd wel een beetje sceptisch als het op mediums aankomt. Ik sta elke x verbaast te kijken, wanneer zijn voorspellingen telkens weer uitkomen. Hij kan de situatie heel goed aanvoelen en omschrijven, een verbazingwekkende medium.




Ervaring van Roos met medium Gazali   Ervaring van Roos met medium Gazali   Ervaring van Roos geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt Gazali voor je steun en toeverlaat, heb veel aan je gehad in deze moeilijke tijd.
Ondertussen is er ook veel uitgekomen, je bent een uitblinker hier op de lijn.




Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 28 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, jij bent een van de mediums die er niet om heen draait je bent heel duidelijk geen nonsens verhalen.
En neemt niet meer tijd dan het nodig is. De waarnemingen van boven die je doorkrijgt, kan ik helemaal plaatsen.
Je hoort snel terug van mij.




Ervaring van B met medium Gazali   Ervaring van B met medium Gazali   Ervaring van B geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Fantastisch, hopelijk kan ik over n tijdje zeggen dat het klopt .




Ervaring van Astrid met medium Gazali   Ervaring van Astrid met medium Gazali   Ervaring van Astrid geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, Ik wil je hartelijk bedanken voor je steun en voor je fijne consult.
We bellen al een tijdje met elkaar, je geeft duidelijke inzichten, je bent werkelijk goed niet omdat je zegt wat iemand graag wilt horen, en daarnaast komen je voorspellingen regelmatig uit.
Dank voor je alles ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemieke met medium Gazali   Ervaring van Annemieke met medium Gazali   Ervaring van Annemieke geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali bleef volhouden dat er contact zou komen en dat wij beide zorgvuldig met de relatie om zouden gaan zodra er weer contact was . Contact is er en ondertussen ook een aantal keren afgesproken . Ook aantal keren de vraag gesteld of er een andere vrouw was dan weet je wel wie ik ben hahah.




Ervaring van Anneke met medium Gazali   Ervaring van Anneke met medium Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali was een van de weinigen die zei het is enkel een woedeuitbarsting , je krijgt je job terug. Vorig jaar had hij ook gelijk bij een vraag van mij hoe ongelooflijk het antwoord ook was toen. Nu nog wachten op uitkomst van een andere vraag die al langer speelt en waar hij consequent in blijft. Topkerel .




Ervaring van Kim met medium Gazali   Ervaring van Kim met medium Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Wow wow wow alles is gewoon uitgekomen, ik sta helemaal perplex van alles wat je hebt gezegd
het is de waarheid, ik vind het super bijzonder wat je kan.
Eindelijk voel ik me goed bij een medium die geen nonsens verhalen verteld.
Bij jou kan ik altijd terecht, met iedere vraag en je hebt er altijd een antwoord op.
Zodra je op zoek bent naar de juiste medium dan ben je bij hem op het juiste adres Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met medium Gazali   Ervaring van Anoniem Y met medium Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, wat een kleurrijke persoonlijkheid heb je. Na ons gesprek houd ik altijd een goed gevoel er aan over. Al heb je soms minder goed nieuws, dan is juist goed om de waarheid te weten. We bellen al een langere tijd met elkaar, tot nu toe zijn veel voorspellingen uitgekomen dat is ook een reden om jou steeds weer te bellen. Liefs Belinda.




Ervaring van Belinda met medium Gazali   Ervaring van Belinda met medium Gazali   Ervaring van Belinda geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met medium Gazali   Ervaring van L met medium Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Weer hartelijk dank voor jouw rustige energie, luisterend oor en overtuiging dat ik het vol hou .en dat het uiteindelijk goed zal komen met hem. Ik weet niet precies hoelang ik al contact met jou heb? Dat is toch al een geruime tijd, ik denk al langer dan een jaar. Inmiddels voel je aan als een goede (spirituele) vriend. Ik zou wel uren met je kunnen kleppen(genoeg onderwerpen behalve you know Who), maar er zijn genoeg andere mensen die jouw hulp ook nodig hebben ;-)
Nogmaals mijn hartelijke dank, Thank you, Thank you, Thank you :-)
C
.




Ervaring van C met medium Gazali   Ervaring van C met medium Gazali   Ervaring van C geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, ik heb na ons gesprek, een heel positief gevoel overgehouden .
Het was een top gesprek. Bedankt voor je inzichten en voorspellingen, ik kon het helemaal plaatsen het heeft mij veel rust gegeven dank daarvoor.




Ervaring van Jessy met medium Gazali   Ervaring van Jessy met medium Gazali   Ervaring van Jessy geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een uitblinker hier op de lijn.
zijn voorspellingen komen altijd uit. Hij is heel accuraat en ontzettend eerlijk.
Bedankt voor alles lieverd en tot snel.




Ervaring van Marijke met medium Gazali   Ervaring van Marijke met medium Gazali   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, al zit ik er snel door heen. U helpt mij. Hoop uit de grond van mijn hart dat de voorspelling gaat uit komen. Bedankt voor alles.




Ervaring van john met medium Gazali   Ervaring van john met medium Gazali   Ervaring van john geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali ik heb je al vaak gebeld en je bent echt top. Ook straks heb ik je snel gebeld voor een vraag over een vriendin en je zei er kwam terug contact. Nu kwam een sms van haar kant wat ik moeilijk kon geloven want is een koppige. Bedankt voor je reading. Grtjs, Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met medium Gazali   Ervaring van Wen met medium Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali dank voor je super mooie reading. Je bent geweldig.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik heb 3 gesprekken gehad met hr. Gazali en het voelde meteen vertrouwd en zuiver en oprecht. Zeker heeft het mij ook verlichting gegeven. Want ik zat er "vast" en "geblokkeerd" met mijn problemen die redelijk "uitzichtloos" leken. Ik heb er vertrouwen in dat uiteindelijk met veel geduld en voorzichtigheid alles op zijn plek zal vallen en dat er licht aan het einde van de tunnel zal schijnen. En dat ik weer "hoop" en vertrouwen heb . dank je wel hiervoor hr. Gazelli en ik zal u op de hoogte houden. vr.groet T.




Ervaring van T met medium Gazali   Ervaring van T met medium Gazali   Ervaring van T geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-mediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-mediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-mediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-mediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden